| |
Συστατικά: | |
"6 φλιτζάνια έτοιμο βρασμένο μούστο 1 φλιτζάνι αλεύρι ή κορν φλάουρ ή σιμιγδάλι ψιλό 1 κλαδάκι αρμπαρόριζα 1 φλιτζάνι χοντροκομμένα καρύδια κανέλα σουσάμι" | |
Οδηγίες: | |
Βάζουμε στην κατσαρόλα τα 5 φλιτζάνια του μούστου να βράσουν. Στο έκτο φλιτζάνι διαλύουμε το κορν φλάουρ ή το αλεύρι.
Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντάς το διαρκώς για να μη σβολιάσει, έως ότου ο μούστος πάρει μια βράση.
Αφήνουμε το μούστο να σιγοβράσει, για περίπου 10 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε το μισό φλιτζάνι καρύδια και την αρμπαρόριζα, και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρις ότου ο μούστος γίνει διαυγής και δέσει.
Σερβίρουμε τη μουσταλευριά σε βρεγμένα ρηχά πιάτα και την πασπαλίζουμε με κανέλα με τα υπόλοιπα καρύδια και με σουσάμι. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου